Toplimo Toplimo Facebook'e

LT EN RU

Automobilių nuoma į namus

Remontuojamas Jūsų automobilis? O galbūt grįžtate ar atvykstate iš užsienio ir neturite saugaus bei patogaus automobilio savo kelionėms? Reikalingas automobilis verslui ilgesniam laikui? TopLimo automobilių nuoma Panevėžyje  gali Jums padėti! Siūlome naujus, šiuolaikinius ir praktiškus lengvuosius automobilius nuomai itin geromis sąlygomis ir kainomis. Automobilius Panevėžyje ir visoje Lietuvoje nuomojame nereikalaudami jokio užstato*! Daugiau Jums nebereikia rūpintis dėl savo lėšų užšaldymo kreditinėse kortelėse nuomojantis automobilį Panevėžyje ar kitame mieste. 

TopLimo – naujų lengvųjų automobilių nuomos paslaugas Panevėžyje pradėjo teikti 2017 m. pabaigoje. Prabangius limuzinus nuomojame nuo 2009 m., tad jau greitai bus 10 metų, kaip esame automobilių nuomos versle. Taip pat,  automobilių nuomą siūlome ne tik Panevėžyje, bet ir Vilniuje, Kaune, Šiauliuose bei kituose miestuose. Pageidaujant automobilį galime pristatyti į artimiausius Vilniaus, Kauno ar Rygos oro uostus.

Visiems klientams nuomojantis automobilį iš mūsų nemokamai suteikiame neribotą ridą* visoje Lietuvoje, automobilio pristatymą/grąžinimą Panevėžio mieste, 1 papildomą vairuotoją bei automobilio plovimą ir valymą po nuomos. UAB „Top Limo“ automobilių nuoma – vertinantiems saugų ir malonų laiką kelyje ir naujausius populiarių markių šiuolaikinius automobilius.

Skambinkite mums dabar ir nemokamai pristatysime naują automobilį nuomai prie pat Jūsų namų, biuro ar viešbučio durų Panevėžyje.

 

 




 

limuzinu nuoma