Toplimo Toplimo Facebook'e

LT EN RU

5 būdai, kaip šventę padaryti įspūdinga

Kai organizuojame renginius, šventes, priėmimus – norime, kad viskas būtų nepriekaištinga. Viskas turi būti apgalvota iki smulkmenų ir pritaikyta pagal temą, šventės pobūdį ir atvyksiančius svečius. Dažnai svarstome, koks transportas būtų tinkamiausias, kokie patiekalai tiktų visiems, kaip dekoruoti patalpas, ar viską rengti lauke ar viduje ir t. t. Kad Jus vargintų kuo mažiau klausimų, kirbančių galvoje, patarsime, kokiais būdais šventę padaryti originalia ir nepamirštama. 

Gyva muzika
Nors dažniausiai esame įpratę, kad gyva muzika mus stebintų tik vestuvių ar svarbių pristatymų bei viešų renginių metu, turėtume nepamiršti, kad ji tinkama bet kokiam renginiui. Nuo seno įsigalėjęs mitas – tai specialūs muzikantai, su gausiu repertuaru, priverčiantys gerokai paploninti piniginę. Jei organizuojate nedidelį gimtadienį ar priėmimą, tikrai nebūtina samdyti grupės muzikantų. Nepatartina ir leisti muziką iš grotuvo. Patikėkite, Lietuvoje yra begalė gabių ir jaunų muzikantų, kurie mielai suteiks Jūsų šventei foną. Tokių žmonių galite ieškoti studentų tarpe. Norėdami kuo daugiau išbandyti savo jėgas ir tapti žinomi platesnei auditorijai, jie nepasididžiuos ir nereikalaus didelių išlaidų, o Jūs maloniai nustebinsite svečius šviežiais, energingais ir talentingais veidais.

Originalus transportas
Jei svarstote, kaip geriausia svečius nugabenti į renginio vietą arba norite nustebinti atvykusius tiesiai iš oro uosto, rinkitės limuzinų nuomą. Taip ne tik parodysite gerą skonį bei prabangą, bet ir sutalpinsite nemažą skaičių žmonių vienoje transporto priemonėje. Limuzinų nuoma nuo seno tapo populiari dėl žmonių, kuriems vakarėliai ir šventės nėra kasdienybė, o jų metu norisi jaustis pakylėtai, ir atitinkamai paminėti svarbią progą. Tam padeda limuzinų nuoma, kuri leidžia atrodyti ir elgtis, tarsi būtumėte svarbūs asmenys, kurie atkeliauja išskirtinai, ir yra pasiruošę visus nustebinti. Nesvarbu, ar Jūsų laukia giminės susitikimas, ar vakarėlis klube, tai prisitaikantis transportas, kuris atitiks visų poreikius – bus patogus, erdvus, leis linksmai praleisti laiką ir būti išskirtiniams. Juk to trokšta bet kokios šventės dalyviai.

Įdomi tema – kelias į sėkmę
Jei organizuojate darbo vakarėlį, gimtadienį, labdaros šventę ar kitą pobūvį – pasirūpinkite tema. Ji ne tik suteiks svečiams ryšį, bet ir leis pasukti galvas, paįvairinti savo garderobą. Labai svarbu, kad šventės temą atitiktų ir dekoracijos. Ieškokite įdomių, neatrastų vietų, kurios atspindėtų Jūsų pasirinktą temą ir būtinai pasirūpinkite, kad Jūsų transportas būtų atitinkantis vakaro esmę. Daugeliu atvejų nenusivilsite, jei pasirinksite limuzinų nuomą. Tai pakankamai universalus automobilis, kuris gali būti klasikinis, senovinis, modernus, puoštas pagal poreikius ir išskirtinis savo vidaus interjeru. Svarbiai šventei pasirinkę limuzinų nuomą, galėsite išsirinkti tinkamiausią variantą ir susitarti, kad jo limuzino vairuotojas padėtų atspindėti temos nuotaiką. Patikėkite, tinkama tema ir limuzinų nuoma įvairioms šventėms garantuos, kad tai bus tikrai įsimintinas vakaras Jums ir Jūsų svečiams.

Naujovės visada žavi
Rengdami šventę nevenkite naujovių ir mados tendencijų. Tai taikykite ir maiste, ir dekoracijose, ir atmosferoje. Nors klasika visada išliks klasika, leiskite svečiams pasimėgauti renginiu, išbandyti ką nors naujo. Tai gali būti išskirtinė virtuvė, naujausi gėrimai ar stilingi, ką tik duris atvėrę naktiniai klubai. Puikia naujove gali tapti ir išskirtinis automobilis, pavyzdžiui, limuzinų nuoma, leidžianti mėgautis nepatirtais, bet įsimintinais įspūdžiais. Dažnai žmonės nori naujovių, bet vis neprisiruošia jų išbandyti ir grįžta prie patikimų variantų, todėl suteiksite daug nepakartojamų įspūdžių, jei šventės organizavimui pasitelksite originalumą bei inovacijas.

Smagiausia dalis – šokiai
Kaip smagu, kai jau įsisiūbavus vakarui visi atsipalaiduoja ir pradeda suktis šokių aikštelėje. Tačiau didžioji dalis vis tiek nedrįsta, nes mano, kad jų kojos nepakankamai miklios. Jei norite, kad vakaro dalyviai būtų vieningi ir neišsiskirstytų į grupeles – siūlome šokių pamokas renginio metu. Jei tai laisvesnio stiliaus vakarėlis, rinkitės karštus ir smagius lotynų šokius, jei pobūvis prabangesnis – puikiai tiks klasikiniai šokiai. Tai ne tik leis svečiams gerai praleisti laiką, bet ir bus be galo naudinga, nes jie išmoks taisyklingai ir dailiai dėlioti žingsnelius. 

 

 




 

limuzinu nuoma