Toplimo Toplimo Facebook'e

LT EN RU

Ar limuzinų nuoma skirta tik didmiesčiams?

Lietuvoje vyrauja klaidinga nuomonė, kad visos geriausios paslaugos vyrauja tik didmiesčiuose. Ten geriausi restoranai, viešbučiai, naktiniai klubai ir kitos pramogos. Deja, dažnai pamirštame, kad kiek mažesni miestai turi kitus, neįkainojamus privalumus, kurie dažniau traukia turistus. Tai puiki gamta, muziejai, įvairūs kalnai ar piliakalniai bei istorijos paminklai, kurie svarbūs mūsų tautos sąmonei. Dėl klaidingos nuomonės žmonės mano, kad norėdami įspūdingai ir su trenksmu organizuoti šventę, ją turės rengti didmiestyje, o pageidaujantys originalaus transporto, domėsis limuzinų nuoma Vilniuje, Kaune arba Klaipėdoje. Tai netiesa ir visi, kuriems reikia įspūdingo limuzino šventei, jį gali rinktis bet kuriame Lietuvos kampelyje. 

Vienas Top Limo klientų prisipažino, kad pradėjęs domėtis limuzinų nuoma buvo maloniai nustebęs pasirinkimu. „Limuzinų nuoma siūlo bet kokio tipo ir dydžio limuzinus, o jie gali atkeliauti bet kur. Pats gyvenu Alytuje ir maniau, kad limuzinų nuoma Alytuje neegzistuoja ir man teks keliauti į Vilnių bei ieškotis prabangaus transporto savo vestuvėms“, – teigė 26 metų alytiškis. 

Jis pasakojo, kad savo svarbiai šventei norėjo ko nors ypatingo: „Ieškojau didžiulio, daug žmonių talpinančio limuzino, kuriuo keliaus visi svarbiausi ceremonijos dalyviai. Aktualus buvo ir patogumas, nes tuo metu būsimoji žmona buvo užsisakiusi pūstą suknelę su ilgu šleifu. Nustebau, kai www.toplimo.ltpuslapyje pastebėjau, kad jie siūlo limuzinų nuomą Alytuje ir dar tokį platų automobilių pasirinkimą. Mane sužavėjo Infiniti modelis, kuriame telpa iki 20 žmonių, o jo vidus buvo be galo prašmatnus. Taip pat gavome dailius papuošimus:  dideles širdeles, gėles ir balionus“, – atviravo klientas. 

Pageidavimų sąraše buvo reikalaujama ir gaivaus oro, nes išsirinkta data juos vertė jaudintis dėl pernelyg didelio karščio: „Tądien buvo karšta, o dar jaudulys širdyje... Likome patenkinti dėl puikiai veikiančio ir kontroliuojamo kondicionieriaus. Atvėsti padėjo ir šampanas tiesiai iš šaldiklio bare, kuris įrengtas limuzine. Tikrai likau nustebintas aptarnavimu ir įsitikinau, kad nepriklausomai nuo vietos, galima gauti kokybišką limuzinų nuomą visoje Lietuvoje“.
Dar vienas asmuo, naudojęsis Top Limo paslaugomis teigė, kad į limuzinų nuomą iš pradžių žvelgė skeptiškai. „Kai nusprendėme, kad vestuves švęsime gimtojoje Marijampolėje, pamaniau, kad bus sunku išsirinkti išskirtinį automobilį, kuris atrodys puikiai ir atvyks laiku. Atradę limuzinų nuomą Marijampolėje, pagalvojome, kad apžiūrėti limuziną bus neįmanoma, o mums tai buvo svarbu. Tačiau Top Limopasirūpino, kad galėtume patikrinti limuziną neišvykdami iš savo miesto ir įsitikinti, kad jis atrodys pagal mūsų poreikius“, – pasakojo jis. 

Jaunavedžiai po vestuvių asmeniškai padėkojo mūsų įmonei ir pageidavo, kad jų žodžiai atsidurtų puslapyje. „Šventė buvo nuostabi ir esame labai laimingi, kad rinkomės Jūsų paslaugas. Galvodami, kad geriausios pramogos gali būti tik didmiesčiuose, klydome. Labai profesionalus vairuotojas, kuris žinojo visas reikiamas vietas ir net pats pasiūlė keletą jau seniai pamirštų, bet įspūdingų kampelių, kuriose verta sustoti nusifotografuoti. Pats limuzinas buvo erdvus ir klasiškas, o pamergės ir pabroliai, kurie sėdėjo gale, teigė, kad praleido puikų laiką bei mėgavosi visais teikiamais patogumais – muzika, baru, disko šviestuvais. Tai buvo tikra šventė, ne tik mums, bet ir mūsų svečiams“. 

Taigi, www.toplimo.lt įrodo, kad svajonės pildosi, nesvarbu, kokiame Lietuvos krašte esate. Mūsų limuzinų nuoma užtikrins, kad laiku atvyksime į reikiamą vietą ir padėsime Jums nesivarginti dėl originalaus ir prašmatnaus transporto. Švęskite nepamirštamai su limuzinų nuoma visoje Lietuvoje!

 

 




 

limuzinu nuoma