Toplimo Toplimo Facebook'e

LT EN RU

Kaip pasirinkti tinkamą limuzinų nuomą?

Kai ruošiamės audringam vakarėliui, jubiliejui, vestuvėms, krikštynoms ar kitoms šventėms ir norime visus nustebinti išskirtine transporto priemone – pirmoji mintis, šaunanti į galvą – limuzinas. Kodėl? Nes limuzinų nuoma ideali paslauga norintiems linksmai, patogiai ir prabangiai nukeliauti į šventės vietą ar tiesiog pasivažinėti po miestą. Erdvus vidus, kuriame galima klausytis muzikos, gerti šampaną ir smagiai leisti laiką – tai, apie ką svajoja ne vienas šventės organizatorius. Na, o jei dar limuzinas prabangus ir naujausio modelio – neabejotinai Jums pavydės visi praeiviai. 

Tačiau ne visi užsakovai apgalvoja, kaip tinkamai išsirinkti limuziną ir kokie kriterijai turi būti aktualiausi. Limuzinų nuomą siūlo ne viena įmonė, o paprasčiausia išeitimi atrodo tiesiog išsirinkti pirmą pasitaikiusią ir užsakyti patikusį automobilį. Deja, viskas nėra taip paprasta, o jei norite, kad Jūsų šventė vyktų sklandžiai, turite apgalvoti kiekvieną detalę. Top Limo limuzinų nuoma pataria, kaip neapsirikti renkantis limuziną ir į ką atkreipti dėmesį. 

Nepasikliaukite vien nuotraukomis
Šiais laikais fotografai gali padaryti stebuklus ir iš mažos erdvės išgauti didelių patalpų įvaizdį, viską paryškinti ir akcentuoti detales, kurios atrodys nepriekaištingai. Tačiau tai kartais gali turėti ir neigiamą pusę. Dažnai limuzinų nuoma užsiimantys asmenys įamžina pačias gražiausias švenčių akimirkas ar puikiai papuoštus limuzinus, tačiau tai neatitinka tikrovės ir ne visada užsakyta transporto priemonė atrodo taip dailiai, kaip nuotraukoje. Todėl patariame nepasikliauti vien fotografijomis ir nepatingėti atvykti apžiūrėti limuzino, susitarti dėl kiekvienos detalės ir patikrinti, ar jo vidus tvarkingas, švarus bei jaukus. Nepirkite katės maiše ir būkite tikri, kad gausite tokį limuziną, kokio norėjote. 

Išbandykite limuziną
Jei atvykote apžiūrėti limuzino, kodėl gi jo neišbandžius? Galite įsitaisyti viduje ir bandyti įsivaizduoti, ar užteks vietos, koks bus žmonių išsidėstymas, kokiais limuzino privalumais norėsite pasinaudoti, ar reikės šviesų, disko kamuolių, ar norėsite kuklumo bei paprastumo. Jei Jus domina limuzinų nuoma ir kitoms progoms – verslo susitikimams, romantiškiems pasivažinėjimams ir t. t., apžiūrėkite ir kitus limuzinus bei išbandykite juos. Galbūt ateityje, kai Jums bus reikalinga limuzinų nuoma, jau žinosite, koks variantas yra patikimas ir atitinkantis poreikius.

Domėkitės atsiliepimais
Kad neliktumėte apgauti ir viskas vyktų sąžiningai, visada ieškokite atsiliepimų. Jų gali būti internetinėje erdvėje, o geriausia reklama – iš lūpų į lūpas. Teiraukitės, galbūt Jūsų pažįstami žino, kokios įmonės teikia patikimas paslaugas ir nėra nuvylusios savo klientų. Atkreipkite dėmesį ir į limuzinų nuomą siūlančių įmonių tinklapius. Jei tai mažas skelbimukas, kuriame nėra nei nuotraukų, nei informacijos, geriau nepasikliaukite juo. Rimtos, limuzinų nuomos paslaugas siūlančios įmonės žino, kad šiais, technologijų amžiaus laikais, būtina turėti reprezentatyvų puslapį ir jame atspindėti savo veiklą. Kuo labiau jis sutvarkytas, tuo didesnė tikimybė, kad jame rasite visą reikiamą informaciją ir turėsite mažiau klausinėti, norėdami išsiaiškinti Jus dominančius veiksnius. Savo šventę patikėkite geriausiems ir džiaukitės naujais bei prabangiais limuzinais, kurie leis atsipalaiduoti ir negalvoti apie jokius rūpesčius, susijusius su limuzinų nuoma!

 

 




 

limuzinu nuoma