Toplimo Toplimo Facebook'e

LT EN RU

Kodėl verta šventei rinktis limuzinų nuomą?

Mes visada norime paįvairinti kasdienybę ir žinodami, kad mūsų laukia ypatinga proga, ilgasis savaitgalis ar susitikimas su seniai nematytais žmonėmis, siekiame, kad tai būtų įsimintina ir atneštų kuo daugiau gerų emocijų. Kai visas šventės scenarijus suplanuotas ir trūksta vieno svarbiausių komponentų – transporto, dažniausiai pirmoji į galvą šovusi idėja būna limuzinas. Ir ne veltui. Tai puiki priemonė norintiems pasijausti ypatingiems ir patirti naujų įspūdžių. Aptarkime, kodėl verta rinktis limuzinų nuomą?

Puiki dovana gimtadieniui
Kai organizuojame gimtadienio staigmeną arba žinome, kad jis bus švenčiamas ne tik namuose, limuzinų nuoma – puikus variantas nustebinti šventės kaltininką. Įsivaizduokite, jis jau suplanavęs, kad iki reikiamos vietos keliausite taksi ar kitu transportu ir išėjęs į kiemą mato naujutėlaitį, balionais išpuoštą limuziną. O įėjęs į vidų randa visą kompaniją, kuri džiaugsmingai sutinka jubiliatą ir pripila sklidiną šampano taurę. Tai puikus scenarijus, kuris padės sukurti smagią staigmeną ir gimtadienį atšvęsti su trenksmu!

Talpina daug žmonių
Jei svajojate per išleistuves, šimtadienį, vestuves ar artimiausią pobūvį į vieną automobilį surinkti kaip įmanoma daugiau svarbių žmonių, tačiau dailūs ar senoviniai automobiliai talpina vos penkias vietas, o autobusiukai atrodo per daug kasdieniškai ir primena ekskursijas, geriausia išeitis – limuzinų nuoma. Kadangi limuzinai būna ilgi, juose galima talpinti nemažą žmonių skaičių. Praktiška ir tai, kad jiems nereikės sėdėti susispaudus, nes limuzinai erdvūs, juose galima jaustis laisvai. Tai idealus pasirinkimas nenorintiems išlaidauti samdant keletą automobilių vienu metu, tačiaupageidaujantiems sutalpinti žmones į vieną transporto priemonę.

Pamirškite nuobodulį
Limuzinų nuoma niekada neleis nuobodžiauti kelionės metu. Juk per vestuves ar kitas šventes kartais tenka nuvažiuoti nemažą atstumą, o tokią progą tiesiog sėdėti ar kalbėti tikrai ne vieta ir ne laikas. Limuzinuose esantys įrenginiai bei aparatūra leidžia jaustis pakiliai, šventiškai, o bare galite skanauti šampaną ar kitus gėrimus, kurių paprastame automobilyje vengtumėte dėl baimės aplaistyti savo drabužius. Esant pageidavimams, galite reguliuoti bet kokią mėgstamą muziką ir ją derinti su šviesų bei garso efektais. Tokia kelionė, toks mini vakarėlis gali tapti puikia repeticija prieš didžiąją šventę.

Atkreipsite dėmesį
Kai turime ypatingą progą, norisi, kad visas pasaulis žinotų, jog ši diena mums svarbi. Limuzinų nuoma padeda įgyvendinti šį troškimą, nes nepastebėti reto, originalaus ir blizgančio limuzino – neįmanoma. Visi praeiviai Jus stebės ir žinos, kad ši diena neeilinė, o kai kurie jų ir pavydės, nes visada svajojo pasivažinėti limuzinu. 

Pajusite prabangą
Visiems žinoma, kad limuzinas – prabangos simbolis. Limuzinų nuoma šią paslaugą pagaliau padarė prieinama kiekvienam, todėl būtina pildyti svajones ir bent kartą gyvenime patirti, ką reiškia keliauti tokia įspūdinga transporto priemone. Patikėkite, jausmas nuostabus. Atrodo, kad esate svarbus asmuo, kad visas pasaulis Jums po kojomis, ir kad vos išlipę iš limuzino sulauksite ne vieno aplinkinių žvilgsnio, tarsi būtumėte žinomas asmuo. Tai būsena, su kuria privalote susidurti ir įvertinti, ką reiškia kokybiška bei patogi kelionė su aukščiausio lygio automobiliu. Juk gyvename tik vieną kartą, tiesa?

 

 




 

limuzinu nuoma